PigelivsTur til KBH

I anledningen af skolernes vinterferie trængte vi i PigeLiv til at komme lidt ud. Sidste år var vi en tur på shopping i Kolding Storcenter, men i år valgte vi at tage på shoppe – hyggetur i det Københavnske. Vi havde en rigtig god dag med masser af sol og nye venskaber. Pigerne har i løbet af dagen taget billeder.

 

Vi gik rundt på strøget i starten. Da vi blev trætte fandt vi en macdonalds og købte en burger. Vi gik videre til Nørrebro og der gik vi bare rundt.

Senere tog vi på en restaurent der hed Kösk Kebab og spiste noget tyrkisk magt, det var ret lækkert og et fint sted. Da vi var færdig med at spise tog vi hjem til min moster for at oplade vores telefoner ha-ha og derfra tog vi til “cafe Beirut” og tilbragte resten af vores tid.
Det var rigtig hyggeligt og jeg synes det er en tur der skal gentages. – Ala 16år